CTI Inductive Medical Cleanroom Joysticks

  16. 04. 2018

Za čiste prostore in medicinsko okolje so CTI Electronics miniaturne medicinske krmilne palice najbolj zanesljivi in ​​trpežni izdelki, ki so na voljo kjerkoli na svetu.

CTI je leta 2015 prvič napovedal svojo novo linijo medicinskih jopičev, obloženih s parilensko boleznijo, ki jih oblikuje z namenom zmanjšanja širjenja nalezljivih bolezni.

Cilj - bolj zdravo in varnejše okolje za zdravstveno osebje in bolnike - je bilo treba doseči z ustvarjanjem izdelkov, ki bi lahko vzdržali ponavljajoče se higiensko čiščenje, dezinfekcijo ali sterilizacijo.

Sestavljen je iz samo treh gibljivih delov - gredi, vzmetnega vodila in vzmeti - te sestavine je mogoče zlahka razkužiti pred okužbo in virusom ter imeti neprepustno zaščito pred molekularnimi ovirami pred biološko nevarnimi snovmi.

Ker je parilni premaz nanosen kot plin, prodira v prostore ozke kot 0,01 mm, kar zagotavlja najboljšo tanko plastično konformno prevleko. Te medicinske krmilne palice lahko prenesejo tresljaje, udarce, visoke ravni EMI / RFI, vlažnost, glivice in razpršilo.

Serija CTI F uporablja induktivno senzorsko senzorsko tehnologijo, kar pomeni, da se izognemo težavam pri poslabšanju drugih tehnologij z igralno palico. Uporabljajo se lahko pri temperaturah od -40˚C do +80˚C in izpolnjujejo aerospace, medicinske in vojaške standarde.

Induktivni senzorji so priljubljena izbira za merjenje hitrosti in položaja v najtežjih okoljih. Tehnologijo, ki je bila uporabljena v teh raziskavah, je najprej opazil znanstvenik Michael Faraday v 1830-ih letih in njegova odkritja so bila osnova sodobnih elektromotorjev in indukcijskih senzorjev, ki jih danes uporabljamo.

Njihovo delovanje ne vpliva na temperaturo, premikanje električnih kontaktov, vlažnost in zunanje onesnaževalce - zato je varnost in zanesljivost ključnega pomena, saj boste pogosto našli induktivne senzorje v stalni uporabi.

V preteklosti precej razsute tehnologije, razvoj sodobnih tiskanih vezij in digitalne elektronike je omogočilo, da tehnologija induktivne tuljave senzorjev vstopa v elegantno novo fazo v zadnjih letih.

Medicinski džojstik je zasnovan za dolgoročno vzdržljivost, 10 + milijon ciklov, 100.000 + ur, pričakovano 10 + letno življenjsko dobo zanesljivega vzdrževanja in brez skrbi. "Drifting" ni nikoli problem - razmerje navitja tuljave ostaja konstantno. Niti obraba, povezana s potenciometrom ali igralnimi palicami ali igralnimi palicami, ni vprašljiva. Možnosti z eno ali dvema osema so na voljo, izdelek pa lahko prilagodite vaši uporabi.

Palice so primerne za medicinsko okolje, vključno s kirurškimi gledališči, enotami za intenzivno nego, enotami za nesreče in izredne dogodke ter zobozdravniki. Uporabljajo se lahko tudi v okoljih čistih prostorov, kot so farmacevtski laboratoriji in so lahko v pomoč pri proizvodnji hrane in vesoljski industriji.

Če izberete krmilno palčko, morate pravilno razumeti, kako se bo izdelek uporabljal, in okolje, v katerem bo sedel. Na komponentah Nexus imamo izkušnje in znanje, ki vam omogočajo, da izberete pravo konfiguracijo za vaše potrebe.

CTI Electronics Corporation je vodilni proizvajalec ZDA robustne industrijske računalniške periferije. Izdelki segajo od tipkovnic, igralnih palic, sledilnih kroglic, do stikal, ki se uporabljajo kot upravljalne vhodne naprave, kazalci miške ali naprave za krmiljenje gibanja, zasnovane za delovanje v ekstremnih okoljih.


CTI Medical Joystick tukaj:

http://www.nexuscomponents.co.uk/Search/ProductDetails/CTI%20OEM%20Inductive%20Medical%20Cleanroom%20Joysticks%20-%20F1000-N2W%20Series